Just in Time, Tam Zamanında Şampiyon! 

Masters Kriket ve Reserve Sayı Liglerinin şampiyonlarının geçtiğimiz günlerde belli olmasından sonra Reserve Kriket Ligi Şampiyonu da belli oldu; Just in Time! Soul Team takımı ile birbirinden çekişmeli üç maç yapan ve ev sahibi olmanın avantajını da iyi değerlendiren Just in Time Final serisini toplamda 2-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Bu sonuçtan sonra ilk etapta Masters Kriket Ligine yükselen takımlar ve yine Masters Kriket Ligine yükselme maçı oynamaya hak kazanan takımlar belli oldu. Buna göre;

Just in Time ve Soul Team takımları gelecek sene Masters Ligde oynayacaklar. Ayrıca gelecek sezon Masters Lig'de yer alacak takımların belirlenmesi için yapılacak Playout maçlarındaki eşleşmeler de şu şekilde oluştu;

Ankira Sünger - JB
Godfather - Dart Side
Shanghai'lim - Zıvana
Balon 50 - Ritm

Tek maç olarak oynanacak karşılaşmalarda kazanan takım gelecek sene Masters Kriket Liginde yer alacak. Maçlar "14 Haziran 2011 Salı" akşamı saat 20:30'da tarafsız saha olan "The House Pub"da oynanacak.

Ayrıca, Reserve Sayı Ligi'nde 3. olan Fighter of Knight takımı ise Tost Makinesi takımı ile gelecek sezon Masters Sayı Liginde yer alabilmek için karşı karşıya gelecek. Yine tek maç olarak oynanacak karşılaşma "13 Haziran 2011 Pazartesi" akşamı saat 20:30 da tarafsız saha olan Golden Pub'da oynanacak.

Bunun yanı sıra Masters Sayı Ligi yarı finalinde rakibi Ankira Olağan Şüpheliler takımını oynanan 4. maç sonunda mağlup ederek seride durumu 3-1 yapan geçen senenin de şampiyonu Pool Number One takımı finale yükselerek, daha önceden finale çıkan Efes Enfess takımının rakibi oldu.

Geçen sezon finalinin bir tekrarı olacak maçta Efes Enfess geçen sezonun rövanşını alma hedefiyle maça çıkacak. Pool Number One takımı ise rakibini yenerek ünvanını korursa Efes Dark Ankara Dart Ligi'nde üst üste iki defa şampiyon olan ilk takım olacak.

Bu sezonun son maçlarını oynayarak kendi klasmanlarında başarılı olan ve gelecek sezon Masters Ligde yer almaya hak kazanan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, Sezonun son maçlarında rakipleriyle bir kez daha karşı karşıya gelecek tüm takımlarımıza da üstün başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group