Reserve Criket Challenge Şampiyonu : WhatTheDart.com 

                                   

Masters Criket Challenge Şampiyonunun geçtiğimiz günlerde belli olmasından sonra Reserve Criket Challenge Şampiyonu da belli oldu; WhatTheDart.com!

KVK takımı ile birbirinden çekişmeli iki maç yapan WhatTheDart.com takımı Final serisini toplamda 2-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Bu sonuçtan sonra ilk etapta Masters Criket Challenge yükselen takımlar ve yine Masters Criket Challenge yükselme maçı oynamaya hak kazanan takımlar belli oldu. Buna göre;

WhatTheDart.com ve KVK takımları gelecek sene Masters Challenge da oynayacaklar. Ayrıca gelecek sezon Masters Challenge da yer alacak takımların belirlenmesi için yapılacak Playout maçlarındaki eşleşmeler de şu şekilde oluştu;

Crossroads Elves - Kabile Number Two (The House Pub)
Shanghai - Pool's Eye (The House Pub)
Why Arkadash - Kabile Red Skins (Knight & Flight)
Zıvana - Bull Dum (The House Pub)

Tek maç olarak oynanacak karşılaşmalarda kazanan takım gelecek sene Masters Criket Challenge da yer alacak. Maçlar "13 Haziran 2012 Çarşamba" akşamı saat 20:30'da tarafsız saha olan "The House Pub ve Knight & Flight" da oynanacak.

Bu sezonun son maçlarını oynayarak kendi klasmanlarında başarılı olan ve gelecek sezon Masters Challenge da yer almaya hak kazanan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, Sezonun son maçlarında rakipleriyle bir kez daha karşı karşıya gelecek tüm takımlarımıza da üstün başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group