Şampiyonlar Belli Olmaya Başladı! 

 

Şampiyon Art Of Dart

 

PDO Group tarafından 7. si düzenlenen Pub's Darts Challenge'da 2013-14 sezonunun ilk şampiyonu belli oldu. Organizasyonun iki numaralı kupası olan Masters Cricket Challenge'da normal sezonu sadece bir puan farkla ikinci bitiren ancak Mini Lig'de eksi puan dezavantajına rağmen gösterdiği başarılı performansla averajla da olsa ipi birinci göğüslemeyi başaran Art Of Dart takımı en iyi 3 maç üzerinden oynanan final serisinde amansız rakibi Cacıklar takımını her iki maç sonunda da yenerek Masters Cricket Challenge 2013 -14 sezonu şampiyonluğuna kavuştu.

Normal sezonu birinci bitiren ve Mini Ligde de üstün bir performans gösteren Cacıklar takımı rakibinin ev sahipliğinde oynanan ilk maçta beraberliği kazanmasına rağmen takım maçıyla seride 1-0 geriye düşmüştü. İkinci maçta da son derece başarılı bir oyun çıkaran Cacıklar 4-2 yenik girdikleri tekli maçlar sonunda ilk eşlileri alarak durumu 4-4'e getirmelerine rağmen ikinci eşli maçı kaybedince rakiplerinin şampiyon olmalarını engelleyememiş oldular.

Bütün bir sezon boyunca tüm rakiplerinden bir adım önde olarak gösterdikleri yüksek performansla final oynamayı hakeden, sezon sonunda 1. ve 2. olma başarısını gösteren ve ligimize renk katan bu iki takımımızı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu vesileyle, diğer klasmanlarda şampiyonluk mücadelesini sürdüren tüm takımlarımıza da sonsuz başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

PDO Group