Dart Geri Dönüyor! 

           

Dart Geri Dönüyor!

Bütün Dünya'nın başına bela olan ve hayatın normal akışını değiştiren Covid 19 salgını sebebiyle 16 Mart 2020 tarihinde durdurmak zorunda kaldığımız PDO Darts Challenge'ı yaklaşık bir buçuk sene sonra yeniden başlattığımızı mutlulukla duyururuz!
 
Geçtiğimiz bir buçuk sene içerisinde bir miktar kan kaybına uğramış olsa da organizasyonumuza bu sezon 3 ayrı klasmanda toplam 64 takımla yeniden start veriyoruz.
 
15 Kasım Pazartesi Cricket Challenge A grubunda atılacak ilk dartlarla başlayacak organizasyonumuzda tüm klasmanlarda normal sezon ve Playoff takvimimiz en yakın zamanda açıklanacak.
 
Bu noktada bir değişikliğimizin altını çizmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi daha önceki sezonlarda Pazartesi ve Salı günleri 501 Challenge, Çarşamba ve Perşembe günleri ise Cricket Challenge maçları oynanıyordu. Bu sezon ise Cricket Challenge günleri Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe olarak güncellenmiştir. 501 Challenge'da Reserve ve Masters klasmanlarındaki maçlar ise sadece Salı günü yapılacaktır.
 
Bu noktada bazı ufak hatırlatmalar yapmamız gerekebilir. PDO Darts Challenge http://www.dartspdo.org/yonetmelikler adresinde yer alan yönetmeliklerimize uygun olarak yürütülecektir. Bu yönetmelikte zaman içerisinde meydana gelebilecek olası değişiklikler siz değerli katılımcılarımızla en kısa zamanda paylaşılacaktır. 
 
Ancak başlangıçta en önemli gördüğümüz konulardan birinde hatırlatma yapmakta fayda görüyoruz. Yarıda bırakmak zorunda kaldığımız 2019-20 sezonunda başlattığımız "Reserve 501" ve "Cricket Chalenge" klasmanlarında her takımın "HEM TEKLİ HEM DE EŞLİ MAÇLAR DAHİL OLMAK ÜZERE BİR KADIN OYUNCU OYNATMA ZORUNLULUĞU VARDIR." Yani maç akşamı kadrosunda kadın oyuncu olmayan her takım tekli maçlarda 1, eşli maçlarda ise 2 puan olmak üzere toplam 3 puan kaybetmiş olarak başlar.
 
Yeniden iş başı yapmaktan son derece mutlu olsak da hatırlatmak isteriz ki; eğer bu sezonu da yarıda bırakmak zorunda kalmak istemiyorsak aşımızı olalım, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Unutmayın, sağlığımızdan önemli hiç bir şey yok!
 
Bir kez daha tüm katılımcılarımıza yeniden hoş geldiniz diyor, sonsuz başarı ama her şeyden önce bol eğlenceli bir sezon diliyoruz.
 
Sağlıklı günler dileriz.
 
PDO Group