Başka Bir Dileğiniz? 

WEB sitemize, yeni uygulama ekleme çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Sizlerle iki yeni uygulamamızı paylaşmak istiyoruz.
 
1. Oyuncu Girişi: PDO ligine kayıtlı tüm oyuncular artık kendi isim ve şifrelerini kullanarak siteye giriş yapabiliyorlar. Peki bu ne işe yarıyor?Kendi isim ve şifreleriyle sisteme giriş yapan kullanıcılar hem oynanan maçlara yorum yapabiliyorlar hem de bundan cok daha faydalı ve eğlenceli olarak, sistem üzerinden istedikleri kullanıcılara mesaj atabiliyorlar. Üstelik bunları yapabilmek için gereken tek şey oyuncunun e-mail adresini bize göndererek sisteme girilmesini sağlamak.
 
Halihazırda e-mail adresi sisteme kayıtlı olan oyuncular ise istedikleri anda kendi şifrelerini yaratak sisteme login olabilirler. Sisteme login olduktan sonra mesaj atmak için yapmanız gereken tek şey mesaj atmak istediğiniz oyuncunun sayfasına girerek sağ üstte yer alan zarf-dart iconuna tıklamanız.
 
Ancak bir de dip not var, yapılan yorumları ve atılan mesajları görebilmeniz ve mesaj atabilmeniz için sisteme login olmanız gerekmekte.
 
(Onlar kendilerini bileceklerdir, bir grup arkadaşımız daha duyurusunu  yapmadan, şimdiden mesaj konusunun dibine vurmuşlar, onları da ayrıca tebrik ederiz. ;) )
 
2. En az yukarıdaki uygulama kadar önemli olmak uzere; sitemizde yeni, kullanışlı ve son derece yararlı olacağını düşündüğümüz yeni bir oyuncağımız var. "Oyuncu Karşılaştırma" Sitemizde "Sayı Ligi" veya "Kriket Ligi" linklerini tıkladığınızda açılan sayfada, arka plandaki tab (sekme) menüsunde bulabileceğiniz "Oyuncu Karşılaştırma" tool'uyla tek seferde seçeceğiniz 2 ila 6 oyuncuyu sistemde kayıtlı tüm istatistiki değerler anlamında karşılaştırma olanağına sahipsiniz.
 
Özellikle bir sonraki maça "doğru" takım çıkartmaya uğraşan takım kaptanları için son derece yararlı olacağını düşündüğümüz bu uygulama ile Dart liginde artık hiç bir sey eskisi gibi olmayacak.
 
Tamamen ücretsiz olarak kullanımınıza sunulan bu uygulamalar karşılığında PDO Group'un sizlerden sadece tek bir talebi var. Oynadığınız maçların girişini zamanında yapma ve oyuncu, takım bilgileri ile ilgili görsellerin bize iletilmesi konusunda sizlerin de bizim kadar hevesli olmanız. (bazılarınız bizden bile hevesli, onlar da kendilerini biliyor zaten, teşekkürler)
 
Bu şekilde alanında "Dünya'nin En İyisi" olduğuna inandığımız sitemiz eksiksiz hale gelecektir.
 
Bugüne kadar bu sitenin yapımında emeği geçen ve verdikleri destekle sitemizi yaşayan bir site haline getiren tüm arkadaşlara binlerce teşekkürler.
 
PDO Group