O Akşam Herkes Orada Olacak! 

 

O Aksam Herkes Orada Olacak!

19 Haziran 2010 akşamı Türkiye dartı için unutulmaz bir akşam olacak.

İki ayrı ligde, iki ayrı kategoride toplamda 99 takımın yer aldığı, 1000'den fazla sporcunun dart atarak rekor kırdığı Efes Dark Ankara Dart Ligi yine bir rekorla sezonu kapatıyor.

Başarılı takım ve sporcuların ödüllendirileceği gecede Masters Sayı Ligi Şampiyonu da yapılacak "sudden death" maçıyla belli olacak. Bu büyük finalde tüm maçlar tekler arasında oynanacak, tüm maçlar sadece tek legden oluşacak. En iyi 19 üzerinden oynanacak maç içerisinde 10 legi alan takım gecenin ve pek tabi ki 2009 - 2010 sezonunun şampiyonu olacak. Bugüne kadar kullanılan en büyük sahnede oynanacak olan maçlar, bugüne kadar kullanılan en büyük ekrandan canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca her iki ligde toplamda 15 takımın ve 177 sporcunun çeşitli kategorilerde ödüllendirileceği gecede, Bora Life, Nameongame Oyun Marketi, 312arena ve Datadart Shop'un dağıtacağı birbirinden değerli hediyelerle neredeyse gelen hiç kimse eli boş dönmeyecek.

Bir çok gazete ve TV kuruluşunun da hazır bulunacağı gece, Kızılırmak sok. No:14 Kızılay adresinde yer alan 312arena Pub&Restaurant isimli mekanda gerçekleştirilecek. Sadece o gece için yapılan anlaşmaya göre 50cc'lik bira 3,5TL'den satılırken, tüm misafirlere menü üzerinden de %25 indirim uygulanacak.

312arena Pub&Restaurant'da başlayacak gece, şampiyonluk maçı ve ödül töreninin ardından bir üst katta bulunan Lakeside Cafe&Pub'daki sezon sonu partisiyle, dart, müzik ve Dünya kupası eşliğinde geç saatlere (ya da sabahın erken saatlerine) kadar devam edecek.

Tüm takımlarımızı, sporcularımızı ve hayatında eline dart almış ya da almamış ama o gece orada olmak isteyecek herkesi, 19 Haziran 2010 Cumartesi akşamı saat 19:00’da misafirimiz olmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group