Biz Hazırız, Siz de Hazırsanız Başlayalım..! 

Sevgili Dart Severler,

PDO Group tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük katılımlı ve en uzun süren Dart organizasyonu bu akşam yeni sezona merhaba diyor.

Tüm beklentileri aşarak toplamda 16 ayrı mekanda, 120 takım ve binin üzerinde sporcunun katılımıyla düzenlenecek olan Efes Dark Ankara Dart Ligi 2010 - 2011 sezonunun tüm Mekan, Kulüp, Takım ve Sporculara, kısaca tüm katılımcılarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu arada; Dünyanın, Dart organizasyonu alanında "en iyisi" olduğunu iddia ettiğimiz WEB sitemiz 3 yılın ardından bu sene yeni yüzüyle karşınızda. Tasarımsal olarak yenilenen ve WEB teknolojileri anlamında en son gelişmelerin tüm nimetlerinden faydalanan sitemizde içerik olarak da bir çok yenilikle bu sezon içerisinde tanışacaksınız. Sizler için en iyisini, en yenisini ve en eğlencelisini üretmek için çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor, edecek...

Yani kısacası biz hazırız, siz de hazırsanız başlayalım...

PDO Group olarak; oynanacak binin üzerindeki maçta, kapışılacak on binin üzerinde legde, fırlatılacak yüz binin üzerinde okta ve atılacak milyonlarca kahkahada her şeyin gönlünüzce olmasını diler ve hakedenin hakettiğini bulacağı bir lig olmasını temenni ederiz.

İyi şanslar, başarılar ama en önemlisi iyi eğlenceler..!

Saygılarımızla.

PDO Group