Şampiyonlar Teker Teker Belli Oluyor! 

PDO Group tarafından düzenlenen Efes Dark Ankara Dart Liglerinde ilk şampiyon Masters Kriket Liginde mutlu sona ulaşan Pool Number One oldu. Knight Express takımıyla en iyi 5 maç üzerinden oynadığı final serisinde rakibine hiç şans vermeyen Pool Number One, 3 maçı da kazanarak Efes Dark Ankara Dart Liginin 2010-11 sezonunun şampiyonluğa ulaşan ilk takımı oldu.

Yine Knight & Flight Dart Bar ile Pool Pub takımları arasında oynanan bir final serisine sahne olan Reserve Sayı Ligi'nde bu sefer Knight & Flight Dart Bar takımı olan Night Knight's, Reserve Sayı Liginin güçlü takımlarından Pool Biber'le oynadığı ilk iki maçı kazanarak serinin üçüncü maçının oynanmasına gerek kalmadan şampiyonluğunu ilan etti.

Daha önce Masters Sayı Liginde yer alan bir çok tecrübeli oyuncuyu kadrosunda bulunduran ve final serisinin favorisi olan Night Knight's takımı serinin son derece çekişmeli geçen ilk maçında deplasmanda rakibini 7 - 5' le geçmiş, saha avantajını lehine çevirerek büyük bir şans elde etmişti. Knight & Flight'ta oynanan ikinci maçta ise ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanan Night Knight's aldığı 6 - 2' lik galibiyetle Reserve Sayı Ligi’nde şampiyonluğa uzandı.

Toplamda 34 takımın yer aldığı ve 400'e yakın sporcunun dart attığı Reserve Sayı Liginde final oynama başarısı gösteren Night Knigt's ve Pool Biber takımları 2011-12 sezonunda Masters Sayı Liginde oynama hakkı kazandı.

Gelecek sezon Masters Lig'de oynayacak son takımı belirlemek için Reserve Sayı Ligi 3. sü Fighter of Knight takımı ile Masters Sayı Ligi 10. su Tost Makinesi 13 Haziran Pazartesi akşamı Playout maçında karşı karşıya gelecek. Tek maç olarak oynanacak karşılaşmada kazanan takım 2011-12 sezonunda Masters Sayı Liginde yer alacak.

PDO Group olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan ve Masters Lige yükselme başarısı gösteren tüm takımlarımızı kutluyor ve şimdiden gelecek sezon için başarılar diliyoruz.

PDO Group