Muhteşem Tören, Muhteşem Final! 

 

 

PDO Group tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen Efes Dark Ankara Dart Ligi, muhteşem bir törenle kapanıyor. Yaklaşık 8 ay önce, 1 Kasım 2010 tarihinde oynanan Reserve Sayı Ligi maçlarıyla açılan Lig "17 Haziran 2011 Cuma" akşamı Masters Sayı Ligi'nin en iyi iki takımı Pool Number One ve Efes Enfess'in yapacağı şampiyonluk maçıyla son bulacak.

2009-10 sezonu finalinde de karşı karşıya gelen bu iki takımdan Pool Number One final maçını 10-7 kazanarak şampiyonluğa uzanmıştı. Pool Number One bu anlamlı gecede bir kez daha galip gelerek ünvanını korumaya çalışırken, Efes Enfess takımı da geçen senenin rövanşını alarak Efes Dark Ankara Dart Masters Sayı Liginde ilk şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyecek.

Geçtiğimiz yıllardaki gibi Masters Sayı Ligi finalinde "Ustalar" tüm maçlarını tek leg olarak oynayacak. Toplamda 10 maç (leg) kazanan takım 2010 - 2011 sezonu şampiyonu olacak ve bu büyük gururun yanında hatırı sayılır bir maddi tutarın sahibi olacak. Bu dev maç bir PDO Group klasiği olarak dev ekrandan tek bir ok bile kaçırmadan takip edilebilecek.

Bunun yanı sıra aynı gecede Efes Dark Ankara Dart Liglerinde 2010 - 2011 sezonunda başarılı olarak dereceye giren toplam 14 takım ve 176 sporcu ödüllerine kavuşacak. Ayrıca yine kendi klasmanlarında dereceye giren tüm takımlar çeşitli miktarlarda maddi ödüllerin de sahibi olacak.

"17 Haziran 2011 Cuma" akşamı Saat "19:00'da" "Best Western Hotel 2000"'de başlayacak ödül töreninde yapılacak bira ve hediye çekilişleriyle de geceye katılan dart severlerin bir çoğu geceden ayrı lezzet alacaklar.

Lezzet alacaklar demişken; tüm davetlilerimizin Best Western Hotel 2000'in mutfağından son derece uygun fiyatlarla faydalanabileceğini de belirtmemizde fayda var sanırız.

Ligimizde yer alsın almasın tüm dart severlerin davetli olduğu gecemizde yapılacak final maçında yer alan her iki takım oyuncularına da şimdiden başarılar diliyor ve bu gecede yer almak isteyen tüm sporcu ve davetlilerimizi 17 Haziran Cuma akşamlarını boş bırakmaları konusunda uyarmayı kendimize bir borç biliyoruz.

Tarih: 17 Haziran 2011, Cuma
Saat: 19:00
Adres: Best Western Hotel 2000, Bestekar Sokak No:29, Kavaklıdere / Ankara (Bestekar Sokak ile Kenedy Caddesinin kesiştiği köşe)

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PDO Group