Yaz Kupası Şampiyonları Maddi Ödüllerine Kavuşuyor! 

 

 

PDO Group tarafından bu sene ilk defa düzenlenen Yaz Kupası'nda maddi ödül almaya hak kazanmış takımların ödüllerinin dağıtımına başlandı.

Bilindiği gibi 12 Ekim 2011 Çarşamba akşamı tarafsız mekan olarak seçilen Golden Dart Bar'da oynanan 3. lük ve Şampiyonluk maçlarının ardından Dart'n Dark Yaz Kupası'nda ilk 4 sıralaması belli olmuştu.

Bir çok dart severin ilgi  gösterdiği ve son derece çekişmeli geçen maçların ardından Number One Takımı Zıvana takımını final maçında yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

3. lük maçında Blues Brothers takımını yenmeyi başaran Love and Marrige takımı oyuncuları ise Yaz Kupasını göğüslerinde bronz madalyayla bitirmenin keyfini yasadılar.

Bu arada dart severler için tatlı bir sürpriz yaşandı. Final gecesine iki adet Melek kostümlü mankenle destek veren Koz Tanıtım Final gecesi ve ödül töreninin daha da renkli ve keyifli geçmesine katkıda bulundu. Bu vesile ile kendilerine teşekkür etmek istiyoruz.

Bunun dışında; yaz kupasında Çeyrek Final oynama başarısı göstermiş tüm takımlar elde ettikleri derecelere göre çeşitli miktarda maddi ödüller almaya da hak kazandılar. Bahsi geçen takımlara ödemeleri bugün (14 Kasım 2011) itibariyle yapılmaya başlanıyor. Ödül kazanmaya hak kazanmış takımların bahsi geçen ödülleri alabilmek için 532 372 8020 nolu telefondan Cenk Avcı'ya başvurmaları gerekmektedir.

Bu vesile ile Dart'n Dark Yaz Kupası'na katılmış olan tüm takım ve sporculara teşekkür ediyor, başta Şampiyon Number One olmak üzere dereceye girme başarısı göstermiş takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group