Şenlikler Başlasın! 

PDO Group tarafından düzenlenen Pubs Darts Challenge'da 2011 - 2012 sezonu fiksturu belirlenerek www.dartspdo.org sitesinden yayınlandı. 2 ayrı kategoride ve 2 ayrı klasmanda yer alan 124 takımın katıldığı Pubs Darts Challenge'da gelenek bozulmadı ve her yeni sezon olduğu gibi bu sezon da katılım rekoru kırıldı.

21 Kasım 2011 akşamı Reserve 501 Challenge'da atılacak dartlarla başlayacak organizasyon 2012 Haziran ayı 3. haftasında yapılacak Masters 501 Challenge final maçı ile sona erecek. 14 ayrı mekanda 1000'in üzerinde sporcu yaklaşık 7 ay sürecek bu maratonda dart atarak ülkemizin en büyük Dart organizasyonunda yer almanın keyfini yaşayacaklar.

Son derece önemli olarak; bu sezon yapılan değişiklikle, Reserve 501 ve Cricket Challenge'da maçlar haftanın 2 değil 4 gününde oynanacak. Yani, Reserve 501 Challenge'da A ve B grubunda yer alan takımların oyuncuları maçlarını geçen sezonlarda olduğu gibi Pazartesi akşamları yaparken, C grubunda yer alan takımlar maçlarını Salı günleri oynayacaklar.

Yine Reserve Cricket Challenge'da A, B, C ve D grubunda yer alan takımlar maçlarını alışıldığı gibi Çarşamba günü oynarken E ve F grubunda yer alan takımların maçları Perşembe günü oynanacak.

Bu sebeple Reserve 501 ve Cricktet Challenge'da yer alan takımların oyuncularının ilgili grupların fikstürlerini dikkatle takip etmeleri gerekmektedir.

Bu vesile ile PDO Group olarak Pubs Darts Challenge'da yer alan tüm takım ve oyuncularımıza sonsuz başarılar diliyor, yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group.