Önemli Duyurular! 

1. Sevgili Pub's Darts Challenge katılımcıları. Bildiğiniz gibi 15.01.18 tarihinde Reserve 501 Challenge'da başlamış olan transfer dönemi 28.01.18 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Verilen iki haftalık aranın ardından Reserve 501 Challenge'da ikinci yarı maçları bugün (29.01.18, Pazartesi) tarihinde yeniden start alacaktır.

 
2. Masters 501 Challenge ve Cricket Challenge'da ise ilk devre sona ermiş bulunmaktadır. Ancak bu kategorilerde ikinci yarı maçlarına ara verilmeden devam edilecektir. Söz konusu kategorilerde ikinci ve son transfer dönemi ise 29.01.18 Pazartesi ile 04.02.18 Pazar günleri arasında olacaktır.
 
3. Bir diğer önemli husus ise, Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve sponsor bulma konusunda yaşanan problemler nedeniyle bu sene Masters 501 Challenge'da All Star kategorisinde sadece 1. ve 2. sırada yer alan iki oyuncu yurt dışında düzenlenecek bir open turnuvasına gönderilebilecektir.
 
4. Son olarak, ne yazık ki Masters 501 Challenge'da ilk yarıda sadece iki Kadın oyuncu oynanan maçlarda dart atma imkanına sahip olmuşlardır. Her sene geleneksel olarak verdiğimiz Masters 501 Challenge En İyi Kadın oyuncu ödülü bu sezon gereken şartlar oluşmadığı için verilemeyecektir.
 
Her zaman Kadın Erkek ayırımı yapmadan ülkemizde dart atan oyuncu sayısını arttırmaya çalışan PDO Group olarak bu durumdan dolayı son derece üzüntülü olduğumuzu belirtmek isteriz.
 
Bu vesile ile Pub's Darts Challenge içerisinde yer alan tüm katılımcı unsurlarımıza eğlenceli ve başarılı bir ikinci yarı diliyoruz.
 
Sevgilerimizle.
 
PDO Group