Muhteşem Gecede Şampiyon Olağan Şüpheliler 

24 Eylül Cumartesi akşamı yapılan büyük final maçı ve ödül töreni ile PDO Group tarafından düzenlenen Pub's Darts Challenge'ın 14. sezonunu geride bıraktık. Dart camiasının köklü mekanlarından The House Pub’da düzenlenen kapanış organizasyonuna 200'ün üstünde dart sever katıldı.

Günün ilk maçı olan Reserve 501 Challenge finalistleri Ka-Fa Karantina – Hezarfen Jelly Bones takımları arasındaki maç, Ka-Fa Karantina takımının "özel sebeblerden" dolayı maça çıkmamasından dolayı, Hezarfen Jelly Bones takımı otomatik olarak 2021-2022 sezonun Reserve Challenge 501 şampiyonu ilan edilmiştir.

Gecenin en merak edilen ve heyecanla beklenen etkinliğinde son sezonun finalistleri Olağan Şüpheliler ile Art Of Dart takımları 501 Masters Challenge şampiyonluğu için karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmadan çekişme bekleyen dart severler o konuda hayal kırıklığına uğramadılar ve oynanan dartın kalitesinden ve legler içerisinde yaşanan çekişmeden büyük keyif aldılar.

Maç başladığında final maçları şansızlığını bir türlü kıramayan Olağan Şüpheliler bu sene işi şansa bırakmamaya kararlıydı ama geçmiş yılların şampiyonlarından Art of Dart’ta maçın kolay geçmeyeceğini hissettiriyordu.

Maçın ilk 6'lık serisi 4-2 Olağan Şüpheliler lehine sonuçlandı. İkinci 6'lık seri başladığında ise herkes skorun biraz daha çekişmeli hal alacağından emin gibiydi. Ancak legler yavaş yavaş tükenirken ikinci 6’lık seriyi de Olağan Şüpheliler 7-5 önde kapatıyordu.

10'a ilk ulaşan takımın kazanacağı final maçının üçüncü 6’lık serisinde skor bir ara 8-8 olarak eşitlense de Olağan Şüpheliler maçı bırakmayarak skoru 10-8’e getirerek tarihi bir zafere imza atıyordu.

Bu büyük zaferi Olağan Şüpheliler doya doya kutlarken, Art of Dart cephesinde ise derin bir hüzün hakimdi. Ancak PDO Group olarak biz her iki takımızı da kutluyor ve Challenge'ımıza verdikleri bu büyük keyif için teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Maçın arkasından geçilen ödül töreninde ise çeşitli klasman ve Challenge'dan 12 takıma ve 8 oyuncuya  başarılarından ötürü ödülleri takdim edildi.

Gece boyunca Hakem Masasında olan Koray Kevin Winn ve Alpcan Mercan’a, Teknik Destek Sorumlusu Ali Samet Ayık ve Sedat Özel’e, Anchorman Tolga Bora'ya, Maç Hakemi Elbruz Hanaşoğlu'na ve son olarak The House Pub personeline verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Çeşitli zorluklara rağmen geride bıraktığımız bu keyifli sezonun ardından başta şampiyon olan ve derece elde eden takımlarımız olmak üzere tüm katılımcı takım ve oyuncularımızı tebrik ediyor önümüzdeki sezonlarda görüşmek üzere diyoruz.

Saygılarımızla.

PDO Group